Miles in The Voice Kids met A Million Dreams van P!nk

Miles in The Voice Kids met A Million Dreams van P!nk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 16 april terugkijken bij Gids.tv.

Miles in <em>The Voice Kids</em> met <em>A Million Dreams</em> van P!nk Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 16 april terugkijken bij Gids.tv. Miles zingt het nummer 'A Million Dreams' van P!nk bij The Blind Auditions. De 10-jarige zanger zorgt ervoor dat drie coaches de rode knop weten te vinden. De coaches hoorden echter wel wat zenuwen bij Miles, maar daar is aan te werken volgens Snelle. Nu is het moment daar om te kiezen, Miles gaat voor Sanne. The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
Miles in The Voice Kids met A Million Dreams van P!nk

Miles zingt het nummer 'A Million Dreams' van P!nk bij The Blind Auditions. De 10-jarige zanger zorgt ervoor dat drie coaches de rode knop weten te vinden. De coaches hoorden echter wel wat zenuwen bij Miles, maar daar is aan te werken volgens Snelle. Nu is het moment daar om te kiezen, Miles gaat voor Sanne.

The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Miles in The Voice Kids met A Million Dreams van P!nk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier