The Voice Kids gemist? 12-jarige Tess met Radioactive van Imagine Dragons

The Voice Kids gemist? 12-jarige Tess met Radioactive van Imagine Dragons

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 16 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Voice Kids</em> gemist? 12-jarige Tess met <em>Radioactive</em> van Imagine Dragons Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 16 april terugkijken bij Gids.tv. De 12-jarige Tess zingt het nummer 'Radioactive' van Imagine Dragons bij The Blind Auditions van The Voice Kids. "Moeilijk liedje, maar een dappere keus", reageren de coaches. Helaas draaiden ze niet voor Tess dus ze moet het The Voice-avontuur verlaten. The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice Kids gemist? 12-jarige Tess met Radioactive van Imagine Dragons

De 12-jarige Tess zingt het nummer 'Radioactive' van Imagine Dragons bij The Blind Auditions van The Voice Kids. "Moeilijk liedje, maar een dappere keus", reageren de coaches. Helaas draaiden ze niet voor Tess dus ze moet het The Voice-avontuur verlaten.

The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Voice Kids gemist? 12-jarige Tess met Radioactive van Imagine Dragons of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier