VI gemist? Johan Derksen over Sidney Smeets: "D66 is wel een geil partijtje hé"

VI gemist? Johan Derksen over Sidney Smeets: "D66 is wel een geil partijtje hé"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 16 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>VI</em> gemist? Johan Derksen over <em>Sidney Smeets</em>: &quot;D66 is wel een geil partijtje hé&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 16 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Geil partijtjeJohan Derksen heeft in een eerdere uitzending genoemd dat homo's allemaal uit de kast moeten komen. Sidney Smeets was daar niet zo blij mee en schreef een brief naar Johan Derksen en roept de directie op om in te grijpen. Hoe kijkt Johan hier nu op terug na alle omstandigheden met Smeets? "Alle details van hem komen boven. Overigens is dat D66 wel een geil partijtje hé", aldus Derksen. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Sport :
VI gemist? Johan Derksen over Sidney Smeets: "D66 is wel een geil partijtje hé"

Geil partijtje
Johan Derksen heeft in een eerdere uitzending genoemd dat homo's allemaal uit de kast moeten komen. Sidney Smeets was daar niet zo blij mee en schreef een brief naar Johan Derksen en roept de directie op om in te grijpen. Hoe kijkt Johan hier nu op terug na alle omstandigheden met Smeets? "Alle details van hem komen boven. Overigens is dat D66 wel een geil partijtje hé", aldus Derksen.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op VI gemist? Johan Derksen over Sidney Smeets: "D66 is wel een geil partijtje hé" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier