Bekijk de beelden: Helen McCrory in Harry Potter

Bekijk de beelden: Helen McCrory in Harry Potter

Vandaag is het verdrietige nieuws naar buiten gekomen dat Helen McCrory op 52-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van kanker. Ze is onder andere bekend van haar rol als Narcissa Malfoy in Harry Potter.

Bekijk de beelden: <em>Helen McCrory</em> in Harry Potter Vandaag is het verdrietige nieuws naar buiten gekomen dat Helen McCrory op 52-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van kanker. Ze is onder andere bekend van haar rol als Narcissa Malfoy in Harry Potter. Drie Harry Potter filmsMcCrory heeft de strijd tegen de ziekte niet kunnen winnen en is in het bijzijn van familie en vrienden heengegaan, zo laat haar man weten op Twitter. Ze speelde de rol van Narcissa Malfoy in de laatste drie Harry Potter films. Bekijk de oude beelden van Harry Potter hierboven. Bekijk ook Peaky Blinders seizoen 5 nu op Netflix: bekijk hier samenvatting eerdere seizoenen Bekijk deze video » Bekijk hoogtepunten Tom Hardy als Alfie in Peaky Blinders Bekijk deze video » Video: Peaky Blinders-actrice Helen McCrory overleden aan gevolgen van kanker Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk de beelden: Helen McCrory in Harry Potter

Drie Harry Potter films
McCrory heeft de strijd tegen de ziekte niet kunnen winnen en is in het bijzijn van familie en vrienden heengegaan, zo laat haar man weten op Twitter. Ze speelde de rol van Narcissa Malfoy in de laatste drie Harry Potter films.

Bekijk de oude beelden van Harry Potter hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de beelden: Helen McCrory in Harry Potter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV