Op1: Marjolein Moorman blij met advies onderwijsraad voor 3-jarige brugklas

Op1: Marjolein Moorman blij met advies onderwijsraad voor 3-jarige brugklas

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Marjolein Moorman blij met advies <em>onderwijsraad</em> voor <em>3-jarige brugklas</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 april terugkijken bij Gids.tv. Wethouder Marjolein Moorman pleit al een lange tijd voor een 3-jarige brugklas op middelbare scholen. Nu is ook de onderwijsraad om en komen zij met dit advies. "Ik vind het een dapper advies. Heel veel kinderen hebben op 11-jarige leeftijd nog niet kunnen laten zien wat voor talent ze hebben", aldus Moorman. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Marjolein Moorman blij met advies onderwijsraad voor 3-jarige brugklas

Wethouder Marjolein Moorman pleit al een lange tijd voor een 3-jarige brugklas op middelbare scholen. Nu is ook de onderwijsraad om en komen zij met dit advies. "Ik vind het een dapper advies. Heel veel kinderen hebben op 11-jarige leeftijd nog niet kunnen laten zien wat voor talent ze hebben", aldus Moorman.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Marjolein Moorman blij met advies onderwijsraad voor 3-jarige brugklas of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier