Vera aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vera aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vera aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Vera seizoen 1 vanaf vrijdag te zien op RTL 8: bekijk de trailer Bekijk deze video » Vanaf vanavond is het allereerste seizoen van de Britse detectiveserie Vera weer te zien op tv. Elke vrijdag om 20:25 uur op RTL 8. MisdadenVera Stanhope onderzoekt in deze serie in de ruige schoonheid van het Engelse Northumberland misdaden die alleen zij kan oplossen. BandIn de eerste aflevering onderzoekt Vera de moord op twee mensen. Hun lichamen zijn op dezelfde manier aangetroffen, maar het is niet meteen duidelijk wat de band is tussen de twee slachtoffers. Bekijk trailer Why Did You Kill Me?: Vanaf 14 april te zien bij Netflix Bekijk deze video » Spaanse thrillerserie The Innocent vanaf 30 april bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » The Nevers vanaf maandag te zien bij Ziggo, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Uitzending :
Vera - Hidden depths
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is het allereerste seizoen van de Britse detectiveserie Vera weer te zien op tv. Elke vrijdag om 20:25 uur op RTL 8.

Misdaden
Vera Stanhope onderzoekt in deze serie in de ruige schoonheid van het Engelse Northumberland misdaden die alleen zij kan oplossen.

Band
In de eerste aflevering onderzoekt Vera de moord op twee mensen. Hun lichamen zijn op dezelfde manier aangetroffen, maar het is niet meteen duidelijk wat de band is tussen de twee slachtoffers.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vera - Hidden depths of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier