Op1 gemist? Guy Mostard: "Wij hebben de oplossing in de koelkast, maar gebruiken hem niet"

Op1 gemist? Guy Mostard: "Wij hebben de oplossing in de koelkast, maar gebruiken hem niet"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Guy Mostard</em>: &quot;Wij hebben de oplossing in de koelkast, maar gebruiken hem niet&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 april terugkijken bij Gids.tv. Medewerkers van Zuyderland ziekenhuis schrijven een brief aan Hugo de Jonge waarin zij zich zorgen maken over de huidige situatie. Internist Guy Mostard is één van die medewerkers en ziet de situatie in ziekenhuizen verslechteren: "We hebben de oplossing in de koelkast liggen, maar gebruiken hem niet." Dan heeft Mostard het over de vaccins. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Guy Mostard: "Wij hebben de oplossing in de koelkast, maar gebruiken hem niet"

Medewerkers van Zuyderland ziekenhuis schrijven een brief aan Hugo de Jonge waarin zij zich zorgen maken over de huidige situatie. Internist Guy Mostard is één van die medewerkers en ziet de situatie in ziekenhuizen verslechteren: "We hebben de oplossing in de koelkast liggen, maar gebruiken hem niet." Dan heeft Mostard het over de vaccins.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Guy Mostard: "Wij hebben de oplossing in de koelkast, maar gebruiken hem niet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier