Johan en René in VI over TOTO-voorspelling: "Vitesse wint van Ajax"

Johan en René in VI over TOTO-voorspelling: "Vitesse wint van Ajax"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 16 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Johan en René in <em>VI</em> over <em>TOTO-voorspelling</em>: &quot;Vitesse wint van Ajax&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 16 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Tijdens de TOTO-voorspelling is het natuurlijk uitkijken naar de wedstrijd van zondag. Vitesse tegen Ajax, wie gaat er winnen? Zowel Johan Derksen als René van der Gijp zetten hun geld op Vitesse. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Sport :
Johan en René in VI over TOTO-voorspelling: "Vitesse wint van Ajax"

Tijdens de TOTO-voorspelling is het natuurlijk uitkijken naar de wedstrijd van zondag. Vitesse tegen Ajax, wie gaat er winnen? Zowel Johan Derksen als René van der Gijp zetten hun geld op Vitesse.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan en René in VI over TOTO-voorspelling: "Vitesse wint van Ajax" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier