LuckyTV: zo werkt de corona schreeuwcabine met discolicht

LuckyTV: zo werkt de corona schreeuwcabine met discolicht

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv.

Een uitvinden uit Nederland komt met een schreeuwcabine die precies zegt of jij corona met je meedraagt. Je stapt in de cabine, krijgt vervolgens een pijnprikken waardoor je het op een schreeuwen zet en zo weet het apparaat of jij corona hebt.

<em>LuckyTV</em>: zo werkt de corona <em>schreeuwcabine</em> met discolicht Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv. Een uitvinden uit Nederland komt met een schreeuwcabine die precies zegt of jij corona met je meedraagt. Je stapt in de cabine, krijgt vervolgens een pijnprikken waardoor je het op een schreeuwen zet en zo weet het apparaat of jij corona hebt. DiscolichtBen jou positief? Dan kom je er niet meer uit, helaas. Een pluspuntje is wel dat de cabine is voorzien van discolicht waardoor je nog een klein feestje kunt houden voordat je gedeporteerd wordt. Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
LuckyTV: zo werkt de corona schreeuwcabine met discolicht

Discolicht
Ben jou positief? Dan kom je er niet meer uit, helaas. Een pluspuntje is wel dat de cabine is voorzien van discolicht waardoor je nog een klein feestje kunt houden voordat je gedeporteerd wordt.

Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: zo werkt de corona schreeuwcabine met discolicht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV