Veronica Inside: Johan Derksen wordt binnenkort gevaccineerd met Pfizer

Veronica Inside: Johan Derksen wordt binnenkort gevaccineerd met Pfizer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 16 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em>: Johan Derksen wordt binnenkort gevaccineerd met <em>Pfizer</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 16 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Johan Derksen krijgt binnenkort zijn coronavaccin. Pfizer krijgt hij, maar als het AstraZeneca was geweest, had hij het ook gedaan. "Ik denk dat er meer slachtoffers vallen door corona dan door bijwerkingen", aldus Derksen. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Sport :
Veronica Inside: Johan Derksen wordt binnenkort gevaccineerd met Pfizer

Johan Derksen krijgt binnenkort zijn coronavaccin. Pfizer krijgt hij, maar als het AstraZeneca was geweest, had hij het ook gedaan. "Ik denk dat er meer slachtoffers vallen door corona dan door bijwerkingen", aldus Derksen.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: Johan Derksen wordt binnenkort gevaccineerd met Pfizer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier