NOS Journaal Uitvaart prins Philip gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Journaal Uitvaart prins Philip gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Journaal Uitvaart prins Philip gemist? Bekijk hier de hele uitzending Rechtstreeks verslag van de uitvaart van de Britse prins Philip. De uitvaart wordt gehouden in St. George's Chapel, op Windsor Castle. PresentatieDe echtgenoot van koningin Elizabeth overleed op 9 april op 99-jarige leeftijd in Windsor Castle. De uitzending wordt gepresenteerd door Astrid Kersseboom. Zij spreekt in de studio met oud-correspondent Suse van Kleef; Tim de Wit doet verslag vanuit Windsor. 30 mensenVanwege de coronamaatregelen zijn er slechts 30 mensen bij de begrafenis aanwezig. Dat waren er anders zo'n 800 geweest. Land RoverDe kist van prins Philip wordt in een Land Rover vervoerd, zoals hij zelf wilde. Niemand van de aanwezigen draagt een uniform. Marc van der Linden over begrafenis prins Philip: "Lijkwagen is groene Land Rover" Bekijk deze video » Kijk LIVE: begrafenis prins Philip vanaf Windsor Castle Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Rechtstreeks verslag van de uitvaart van de Britse prins Philip. De uitvaart wordt gehouden in St. George's Chapel, op Windsor Castle.

Presentatie
De echtgenoot van koningin Elizabeth overleed op 9 april op 99-jarige leeftijd in Windsor Castle. De uitzending wordt gepresenteerd door Astrid Kersseboom. Zij spreekt in de studio met oud-correspondent Suse van Kleef; Tim de Wit doet verslag vanuit Windsor.

30 mensen
Vanwege de coronamaatregelen zijn er slechts 30 mensen bij de begrafenis aanwezig. Dat waren er anders zo'n 800 geweest.

Land Rover
De kist van prins Philip wordt in een Land Rover vervoerd, zoals hij zelf wilde. Niemand van de aanwezigen draagt een uniform.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS Journaal Uitvaart prins Philip gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier