Randland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Randland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Randland gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma Randland zijn de verhalen te zien van mensen die letterlijk of figuurlijk aan de rand van de samenleving staan, waarbij vooral gekeken wordt naar gebieden buiten de Randstad. Elke zaterdag om 19:15 uur op NPO 2. OpvattingenEO-verslaggevers Hans van der Steeg, Margje Fikse, Johan Eikelboom en Jos de Jager geven de verhalen en mensen een stem én gezicht. Randland zoekt het perspectief van mensen die het gevoel te hebben niet meer mee te tellen of ervaren dat zij met hun opvattingen of levenswijze naar de randen van het publieke debat geduwd worden. SchijnheiligZoals Urkers die zich, na de laatste coronarellen, weggezet voelen als een schijnheilig volkje, rechts-conservatieve meiden die op sociale media worden beschimpt en bedreigd en een nieuwe generatie Groningers die opgroeit in een wereld van gebroken vertrouwen. Urk gooit coronaregels overboord: "Ben het spuugzat!" (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Situatie op Urk had "harder moeten worden aangepakt" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe programma Randland zijn de verhalen te zien van mensen die letterlijk of figuurlijk aan de rand van de samenleving staan, waarbij vooral gekeken wordt naar gebieden buiten de Randstad. Elke zaterdag om 19:15 uur op NPO 2.

Opvattingen
EO-verslaggevers Hans van der Steeg, Margje Fikse, Johan Eikelboom en Jos de Jager geven de verhalen en mensen een stem én gezicht. Randland zoekt het perspectief van mensen die het gevoel te hebben niet meer mee te tellen of ervaren dat zij met hun opvattingen of levenswijze naar de randen van het publieke debat geduwd worden.

Schijnheilig
Zoals Urkers die zich, na de laatste coronarellen, weggezet voelen als een schijnheilig volkje, rechts-conservatieve meiden die op sociale media worden beschimpt en bedreigd en een nieuwe generatie Groningers die opgroeit in een wereld van gebroken vertrouwen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Randland gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier