Sterren op het Doek met Frank Boeijen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek met Frank Boeijen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek met Frank Boeijen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Sterren Op Het Doek: kunstenaar schildert niet maar schrijft over Frank Boeijen Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: verwarring bij onthulling welk portret Frank Boeijen kiest Bekijk deze video » In deze aflevering van Sterren op het Doek vertelt zanger Frank Boeijen over zijn jeugd en onzekerheden, terwijl hij geportretteerd wordt door drie kunstschilders. Groot gezinPresentator Özcan Akyol ontvangt Nederlands troubadour Frank Boeijen in Hotel de Goudfazant in Amsterdam. Daar vertelt Boeijen over zijn liefdevolle jeugd in een groot gezin waarin hij als jongste van tien kinderen opgroeit en welke tol dit grote gezin van zijn moeder eiste. OnzekerhedenOok spreekt hij openhartig over zijn onzekerheden, hoe groot hij als artiest ook is. Aan de drie getalenteerde kunstenaars de taak om Frank op het doek vast te leggen. KiezenAan het eind van de aflevering krijgt Frank Boeijen de drie doeken te zien. Hij mag er één uitkiezen en mee naar huis nemen. De andere twee worden geveild voor het goede doel. Sterren Op Het Doek: Frits Spits vertelt emotioneel over ouders en verlies echtgenote Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: Dieuwertje Blok had als puber 'licht ontvlambaar hart' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze aflevering van Sterren op het Doek vertelt zanger Frank Boeijen over zijn jeugd en onzekerheden, terwijl hij geportretteerd wordt door drie kunstschilders.

Groot gezin
Presentator Özcan Akyol ontvangt Nederlands troubadour Frank Boeijen in Hotel de Goudfazant in Amsterdam. Daar vertelt Boeijen over zijn liefdevolle jeugd in een groot gezin waarin hij als jongste van tien kinderen opgroeit en welke tol dit grote gezin van zijn moeder eiste.

Onzekerheden
Ook spreekt hij openhartig over zijn onzekerheden, hoe groot hij als artiest ook is. Aan de drie getalenteerde kunstenaars de taak om Frank op het doek vast te leggen.

Kiezen
Aan het eind van de aflevering krijgt Frank Boeijen de drie doeken te zien. Hij mag er één uitkiezen en mee naar huis nemen. De andere twee worden geveild voor het goede doel.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Sterren op het doek

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sterren op het Doek met Frank Boeijen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier