Helen McCrory (52) overleden: bekijk beste momenten Polly Gray in Peaky Blinders

Helen McCrory (52) overleden: bekijk beste momenten Polly Gray in Peaky Blinders

Vrijdag is het verdrietige nieuws naar buiten gekomen dat de Britse actrice Helen McCrory op 52-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van kanker. Helen is onder meer bekend van de rol van Polly Gray in de populaire misdaadserie Peaky Blinders.

Lees verder onder de video.

Helen McCrory (52) overleden: bekijk beste momenten Polly Gray in <em>Peaky Blinders</em> Vrijdag is het verdrietige nieuws naar buiten gekomen dat de Britse actrice Helen McCrory op 52-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van kanker. Helen is onder meer bekend van de rol van Polly Gray in de populaire misdaadserie Peaky Blinders. Lees verder onder de video. Helen McCrory speelde in Harry Potter-filmsMcCrory’s echtgenoot Damian Lewis, bekend van onder meer Homeland, heeft het overlijden van de actrice vrijdag bekendgemaakt. Ze speelde in veel films, waaronder Skyfall, The Queen enHugo. Ook schitterde Helen in verschillende Harry Potter-films. Polly Gray was een van haar bekendste rollen, in Peaky Blinders speelde ze vanaf 2013 de rol van deze matriarch van de familie Shelby. In de video hierboven kun je een aantal hoogtepunten bekijken van Helen McCrory in de rol van Polly Gray in Peaky Blinders. BBC: Zo leefde de echte Peaky Blinders-bende in Birmingham (video) Bekijk deze video » Video: Peaky Blinders-actrice Helen McCrory overleden aan gevolgen van kanker Bekijk deze video »
Serie :
Helen McCrory (52) overleden: bekijk beste momenten Polly Gray in Peaky Blinders

Helen McCrory speelde in Harry Potter-films
McCrory’s echtgenoot Damian Lewis, bekend van onder meer Homeland, heeft het overlijden van de actrice vrijdag bekendgemaakt. Ze speelde in veel films, waaronder Skyfall, The Queen enHugo. Ook schitterde Helen in verschillende Harry Potter-films. Polly Gray was een van haar bekendste rollen, in Peaky Blinders speelde ze vanaf 2013 de rol van deze matriarch van de familie Shelby.

In de video hierboven kun je een aantal hoogtepunten bekijken van Helen McCrory in de rol van Polly Gray in Peaky Blinders.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Helen McCrory (52) overleden: bekijk beste momenten Polly Gray in Peaky Blinders of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier