Beau vraagt Frans Bauer naar vaccinatie overleden vader: ‘Wat een flater’

Beau vraagt Frans Bauer naar vaccinatie overleden vader: ‘Wat een flater’

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 16 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Beau van Erven Dorens heeft vrijdagavond flink geblunderd bij een gesprek met Frans Bauer. De talkshowhost vroeg de volkszanger of zijn vader al is gevaccineerd, maar de vader van Frans is een paar jaar geleden overleden.

Lees verder onder de video.

<em>Beau</em> vraagt Frans Bauer naar vaccinatie overleden vader: ‘Wat een flater’ Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 16 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Beau van Erven Dorens heeft vrijdagavond flink geblunderd bij een gesprek met Frans Bauer. De talkshowhost vroeg de volkszanger of zijn vader al is gevaccineerd, maar de vader van Frans is een paar jaar geleden overleden. Lees verder onder de video. Beau betuigt spijt na blunder“Wat een stomme vraag van mij”, zo gaat Beau vervolgens door een stof. “Wat een flater van mij.” Bauer reageert echter nuchter en zegt dat hij bij een eerdere vraag van Beau eroverheen probeerde te praten en zegt dat het ‘kan gebeuren’. “Het is gebeurd, ik kan het niet terugdraaien, het spijt me”, aldus Beau. Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau vraagt Frans Bauer naar vaccinatie overleden vader: ‘Wat een flater’

Beau betuigt spijt na blunder
“Wat een stomme vraag van mij”, zo gaat Beau vervolgens door een stof. “Wat een flater van mij.” Bauer reageert echter nuchter en zegt dat hij bij een eerdere vraag van Beau eroverheen probeerde te praten en zegt dat het ‘kan gebeuren’. “Het is gebeurd, ik kan het niet terugdraaien, het spijt me”, aldus Beau.

Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau vraagt Frans Bauer naar vaccinatie overleden vader: ‘Wat een flater’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier