Beau gemist? Mariska en Frans Bauer zien bezoek aan Hare Krishna als ‘verrijking’

Beau gemist? Mariska en Frans Bauer zien bezoek aan Hare Krishna als ‘verrijking’

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 16 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Mariska en Frans Bauer zijn voor een nieuw programma op reis gegaan, maar dan dichtbij huis. Ze beleefden allerlei bijzondere avonturen, onder meer bij de Hare Krishna.

Lees verder onder de video.

<em>Beau</em> gemist? Mariska en Frans Bauer zien bezoek aan Hare Krishna als ‘verrijking’ Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 16 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Mariska en Frans Bauer zijn voor een nieuw programma op reis gegaan, maar dan dichtbij huis. Ze beleefden allerlei bijzondere avonturen, onder meer bij de Hare Krishna. Lees verder onder de video. Bauer in een rijdende luie stoelHet stel ging voor De Bauers: bestemming onbekend naar diverse plekken om kennis te maken met allerlei soorten culturen, zoals de Hare Krishna in België. “Het is een verrijking”, aldus Frans. Ook laten ze in Beau al beelden zien van het programma, waarin Bauer zich goed vermaakt met een rijdende luie stoel. Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Het nieuwe programma De Bauers: bestemming onbekend is vanaf woensdag 28 april wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bauers: bestemming onbekend terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Mariska en Frans Bauer zien bezoek aan Hare Krishna als ‘verrijking’

Bauer in een rijdende luie stoel
Het stel ging voor De Bauers: bestemming onbekend naar diverse plekken om kennis te maken met allerlei soorten culturen, zoals de Hare Krishna in België. “Het is een verrijking”, aldus Frans. Ook laten ze in Beau al beelden zien van het programma, waarin Bauer zich goed vermaakt met een rijdende luie stoel.

Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven.

Het nieuwe programma De Bauers: bestemming onbekend is vanaf woensdag 28 april wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bauers: bestemming onbekend terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Mariska en Frans Bauer zien bezoek aan Hare Krishna als ‘verrijking’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier