Beau gemist? Marc-Marie Huijbregts blikt vooruit op uitvaart prins Philip

Beau gemist? Marc-Marie Huijbregts blikt vooruit op uitvaart prins Philip

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 16 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Prins Philip is een week geleden op 99-jarige overleden en zaterdag is de uitvaart. Door de coronacrisis ziet dit afscheid er heel anders uit dan normaal, het wordt de kleinste uit de historie van het Britse koningshuis. Bij Beau vertellen Marc-Marie Huijbregts en Suse van Kleef over hoe de uitvaart van prins Philip eruit zal zien.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Marc-Marie Huijbregts blikt vooruit op uitvaart prins Philip Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 16 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Prins Philip is een week geleden op 99-jarige overleden en zaterdag is de uitvaart. Door de coronacrisis ziet dit afscheid er heel anders uit dan normaal, het wordt de kleinste uit de historie van het Britse koningshuis. Bij Beau vertellen Marc-Marie Huijbregts en Suse van Kleef over hoe de uitvaart van prins Philip eruit zal zien. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Marc-Marie Huijbregts blikt vooruit op uitvaart prins Philip


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Marc-Marie Huijbregts blikt vooruit op uitvaart prins Philip of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier