Beau: Guus Meeuwis speelt op Koningsdag met The Streamers: ‘Helemaal de bom!’

Beau: Guus Meeuwis speelt op Koningsdag met The Streamers: ‘Helemaal de bom!’

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 16 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Guus Meeuwis is een van de weinigen die dit jaar een optreden mag verzorgen op Koningsdag. De zanger doet dit samen met The Streamers, waaronder Kraantje Pappie, Suzan & Freek, VanVelzen, Davina Michelle en Danny Vera. Publiek kan deze show gratis volgen via een livestream.

Lees verder onder de video.

<em>Beau</em>: Guus Meeuwis speelt op Koningsdag met The Streamers: ‘Helemaal de bom!’ Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 16 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Guus Meeuwis is een van de weinigen die dit jaar een optreden mag verzorgen op Koningsdag. De zanger doet dit samen met The Streamers, waaronder Kraantje Pappie, Suzan & Freek, VanVelzen, Davina Michelle en Danny Vera. Publiek kan deze show gratis volgen via een livestream. Lees verder onder de video. Willem-Alexander en Máxima komen langs“Het is helemaal de bom”, blikt Guus Meeuwis vooruit bij Beau. Ze maken een groot podium bij de stallen van paleis Noordeinde. En koning Willem-Alexander en koningin Máxima zullen ook van de partij zijn. “Ze komen langs, dat is een ding wat zeker is.” Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Guus Meeuwis speelt op Koningsdag met The Streamers: ‘Helemaal de bom!’

Willem-Alexander en Máxima komen langs
“Het is helemaal de bom”, blikt Guus Meeuwis vooruit bij Beau. Ze maken een groot podium bij de stallen van paleis Noordeinde. En koning Willem-Alexander en koningin Máxima zullen ook van de partij zijn. “Ze komen langs, dat is een ding wat zeker is.”

Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau: Guus Meeuwis speelt op Koningsdag met The Streamers: ‘Helemaal de bom!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier