Video: Vitessefans zijn er klaar voor: “Wij winnen altijd van Ajax”

Video: Vitessefans zijn er klaar voor: “Wij winnen altijd van Ajax

Komende zondag om 18:00uur neemt Ajax het op tegen Vitesse in de finale van de KNVB Beker. In Arnhem is iedereen klaar voor de wedstrijd, de 'bekerkoorts' is absoluut aanwezig. De plaatselijke snackbar heeft zelf een speciaal patatje in de clubkleuren van Vitesse in de verkoop.

Bekijk hieronder de video van De Telegraaf.

Video: <em>Vitessefans</em> zijn er klaar voor: “Wij winnen altijd van <em>Ajax</em>” Komende zondag om 18:00uur neemt Ajax het op tegen Vitesse in de finale van de KNVB Beker. In Arnhem is iedereen klaar voor de wedstrijd, de 'bekerkoorts' is absoluut aanwezig. De plaatselijke snackbar heeft zelf een speciaal patatje in de clubkleuren van Vitesse in de verkoop. Bekijk hieronder de video van De Telegraaf. De bekerfinale Ajax - Vitesse is op zondag 17 april om 18.00 uur live te zien op FOX en ESPN 1. De voorbeschouwing begint op beide zenders om 16.00 uur. Bekijk ook Peter R. de Vries tegen Marcel van Roosmalen over Bekerfinale Ajax-Vitesse: "Stelt voor Ajax weinig voor" Bekijk deze video » Johan en René in VI over TOTO-voorspelling: "Vitesse wint van Ajax" Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Vitessefans zijn er klaar voor: “Wij winnen altijd van Ajax

De bekerfinale Ajax - Vitesse is op zondag 17 april om 18.00 uur live te zien op FOX en ESPN 1. De voorbeschouwing begint op beide zenders om 16.00 uur.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Vitessefans zijn er klaar voor: “Wij winnen altijd van Ajax” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier