De Verraders: discussie Samantha, Kees en Holly over wie moet worden ‘vermoord’

De Verraders: discussie Samantha, Kees en Holly over wie moet worden ‘vermoord’

Zaterdagavond kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van De Verraders. En de verraders hebben een flinke discussie over wie ze deze keer moeten vermoorden.

Lees verder onder de video.

<em>De Verraders</em>: discussie Samantha, Kees en Holly over wie moet worden ‘vermoord’ Zaterdagavond kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van De Verraders. En de verraders hebben een flinke discussie over wie ze deze keer moeten vermoorden. Lees verder onder de video. Holly Brood, Kees Boot en Samantha Steenwijk zijn het niet eensDe verraders proberen niet te worden ontdekt, dus ze moeten met de moord ervoor zorgen dat de verdenkingen op anderen komen te liggen. Holly Brood, Kees Boot en Samantha Steenwijk zijn het niet helemaal eens en vanavond wordt pas duidelijk wie niet meer aan de ontbijttafel verschijnt… Bekijk het fragment van De Verraders in de video hierboven. De Verraders is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. De Verraders: een ongevraagde gast verstoort gesprek Kees en Holly Bekijk deze video » Samantha Steenwijk reageert in RTL Boulevard op haar slinkse streek in De Verraders Bekijk deze video »

Holly Brood, Kees Boot en Samantha Steenwijk zijn het niet eens
De verraders proberen niet te worden ontdekt, dus ze moeten met de moord ervoor zorgen dat de verdenkingen op anderen komen te liggen. Holly Brood, Kees Boot en Samantha Steenwijk zijn het niet helemaal eens en vanavond wordt pas duidelijk wie niet meer aan de ontbijttafel verschijnt…

Bekijk het fragment van De Verraders in de video hierboven.

De Verraders is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Verraders: discussie Samantha, Kees en Holly over wie moet worden ‘vermoord’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier