5 Tegen 5: heeft kandidate echt zo’n hekel aan haar schoonmoeder?

5 Tegen 5: heeft kandidate echt zo’n hekel aan haar schoonmoeder?

In 5 Tegen 5 wordt de vraag gesteld welke bloemen je aan je schoonmoeder zou gegeven. Een van de kandidates heeft geen idee, ze heeft naar eigen zeggen geen groene vingers en komt met het antwoord ‘anjers’. “Als je echt een hekel aan je schoonmoeder hebt…”, reageert een lachende Gordon.

Bekijk het fragment van 5 Tegen 5 in de video hieronder.

5 Tegen 5 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kun de beste fragmenten en alle uitzendingen van 5 Tegen 5 terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>5 Tegen 5</em>: heeft kandidate echt zo’n hekel aan haar schoonmoeder? In 5 Tegen 5 wordt de vraag gesteld welke bloemen je aan je schoonmoeder zou gegeven. Een van de kandidates heeft geen idee, ze heeft naar eigen zeggen geen groene vingers en komt met het antwoord ‘anjers’. “Als je echt een hekel aan je schoonmoeder hebt…”, reageert een lachende Gordon. Bekijk het fragment van 5 Tegen 5 in de video hieronder. 5 Tegen 5 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kun de beste fragmenten en alle uitzendingen van 5 Tegen 5 terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. 5 Tegen 5: is ongesteld zijn een goed excuus om verjaardag af te zeggen? Bekijk deze video » 5 Tegen 5: kandidate wil Marc van der Linden niet tegenkomen in de sauna Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV