Sterren Op Het Doek: kunstenaar schildert niet maar schrijft over Frank Boeijen

Sterren Op Het Doek: kunstenaar schildert niet maar schrijft over Frank Boeijen

Presentator Özcan Akyol stuit op iets unieks, als Frank Boeijen in Sterren Op Het Doek poseert voor een portret. Een van de kunstenaars is namelijk niet aan het schilderen, maar aan het schrijven.

Lees verder onder de video.

<em>Sterren Op Het Doek</em>: kunstenaar schildert niet maar schrijft over Frank Boeijen Presentator Özcan Akyol stuit op iets unieks, als Frank Boeijen in Sterren Op Het Doek poseert voor een portret. Een van de kunstenaars is namelijk niet aan het schilderen, maar aan het schrijven. Lees verder onder de video. Inspiratie voor schilderij Frank BoeijenAls Eus komt kijken wat de kunstenaars aan het doen zijn, stuit hij op een groot vel papier met allemaal woorden. Pee-Jay is druk aan het schrijven, deze woorden moeten inspiratie zijn voor het uiteindelijke schilderij… Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek hierboven. Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. Sterren Op Het Doek: Frits Spits vertelt emotioneel over ouders en verlies echtgenote Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: Dieuwertje Blok had als puber 'licht ontvlambaar hart' Bekijk deze video »

Inspiratie voor schilderij Frank Boeijen
Als Eus komt kijken wat de kunstenaars aan het doen zijn, stuit hij op een groot vel papier met allemaal woorden. Pee-Jay is druk aan het schrijven, deze woorden moeten inspiratie zijn voor het uiteindelijke schilderij…

Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek hierboven.

Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sterren Op Het Doek: kunstenaar schildert niet maar schrijft over Frank Boeijen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV