Zien: Cambuur viert kampioenschap met fans maar vergeet coronaregels

Zien: Cambuur viert kampioenschap met fans maar vergeet coronaregels

Gisteren versloeg SC Cambuur Helmond Sport met 4-1 in de Keuken Kampioen Divisie en daardoor is de ploeg uit Leeuwarden bijna zeker van een plek in de Eredivisie. Tijdens de wedstrijd was er geen publiek welkom in het stadion, daarom verzamelden duizenden supporters zich op een plein buiten het stadion. Het was een groot feest tussen de spelers en het publiek, helaas werd er geen rekening gehouden met de maatregels.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Cambuur</em> viert <em>kampioenschap</em> met fans maar vergeet <em>coronaregels</em> Gisteren versloeg SC Cambuur Helmond Sport met 4-1 in de Keuken Kampioen Divisie en daardoor is de ploeg uit Leeuwarden bijna zeker van een plek in de Eredivisie. Tijdens de wedstrijd was er geen publiek welkom in het stadion, daarom verzamelden duizenden supporters zich op een plein buiten het stadion. Het was een groot feest tussen de spelers en het publiek, helaas werd er geen rekening gehouden met de maatregels. Tekst gaat verder onder de video. AvondklokOok na het ingaan van de avondklok bleef het immens druk op het plein in Cambuur. Daarnaast werd er ook geen afstand gehouden en droegen velen geen mondkapje. Trainer Henk de Jong heeft na afloop van de wedstrijd lovende woorden over de verzamelde fans: “Ze zijn er, ze laten zich horen en dan gaan ze weer. Ik geniet er erg van, hoor. Het went nooit, het is hartstikke mooi.” Nadat de selectie zich op het bordes had laten toejuichen, riep De Jong de fans op te vertrekken, tegen 23.00 uur was het Cambuurplein leeg. Bekijk de beelden van ESPN NL hierboven. Bekijk ook Video: Drive-in actie SC Cambuur levert tienduizenden euro's op Bekijk deze video » Video: Cambuur en De Graafschap verliezen kort geding tegen KNVB Bekijk deze video » Zien: Groot feest in Leeuwarden om winterkampioenschao Cambuur (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Cambuur viert kampioenschap met fans maar vergeet coronaregels

Avondklok
Ook na het ingaan van de avondklok bleef het immens druk op het plein in Cambuur. Daarnaast werd er ook geen afstand gehouden en droegen velen geen mondkapje. Trainer Henk de Jong heeft na afloop van de wedstrijd lovende woorden over de verzamelde fans: “Ze zijn er, ze laten zich horen en dan gaan ze weer. Ik geniet er erg van, hoor. Het went nooit, het is hartstikke mooi.” Nadat de selectie zich op het bordes had laten toejuichen, riep De Jong de fans op te vertrekken, tegen 23.00 uur was het Cambuurplein leeg.

Bekijk de beelden van ESPN NL hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Cambuur viert kampioenschap met fans maar vergeet coronaregels of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier