Zien: Charles en Camilla bezoeken enorme bloemenzee van publiek voor prins Philip

Zien: Charles en Camilla bezoeken enorme bloemenzee van publiek voor prins Philip

Hier kun je live de uitvaart van prins Philip bekijken, op 17 april vanaf 16.00 uur.

Prins Philip was erg geliefd bij het Britse volk, zo is te zien aan de enorme hoeveelheid bloemen die bij onder anderen Buckingham Palace zijn gelegd. Prins Philip overleed een week geleden op 99-jarige leeftijd.

Lees verder onder de video.

Zien: Charles en Camilla bezoeken enorme bloemenzee van publiek voor prins Philip Hier kun je live de uitvaart van prins Philip bekijken, op 17 april vanaf 16.00 uur. Prins Philip was erg geliefd bij het Britse volk, zo is te zien aan de enorme hoeveelheid bloemen die bij onder anderen Buckingham Palace zijn gelegd. Prins Philip overleed een week geleden op 99-jarige leeftijd. Lees verder onder de video. Zaterdag neemt Brits koningshuis afscheid van prins PhilipPhilip’s oudste zoon prins Charles en zijn vrouw Camilla hebben een kijkje genomen bij de enorme bloemenzee, alle boeketten zijn inmiddels verplaatst naar Marlborough House. Er zijn ook veel berichten en brieven achtergelaten voor de overleden prins en de Britse koninklijke familie. Zaterdagmiddag vindt het afscheid plaats van de echtgenoot van koningin Elizabeth. Bekijk het bezoek van Charles en Camilla aan de bloemen en berichten voor prins Philip, in de Instagram-video en foto’s hierboven. Marc van der Linden over begrafenis prins Philip: "Lijkwagen is groene Land Rover" Bekijk deze video » Beau gemist? Marc-Marie Huijbregts blikt vooruit op uitvaart prins Philip Bekijk deze video »

Zaterdag neemt Brits koningshuis afscheid van prins Philip
Philip’s oudste zoon prins Charles en zijn vrouw Camilla hebben een kijkje genomen bij de enorme bloemenzee, alle boeketten zijn inmiddels verplaatst naar Marlborough House. Er zijn ook veel berichten en brieven achtergelaten voor de overleden prins en de Britse koninklijke familie. Zaterdagmiddag vindt het afscheid plaats van de echtgenoot van koningin Elizabeth.

Bekijk het bezoek van Charles en Camilla aan de bloemen en berichten voor prins Philip, in de Instagram-video en foto’s hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Charles en Camilla bezoeken enorme bloemenzee van publiek voor prins Philip of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier