Max Verstappen 1e in vrije training 3 (GP Emilia-Romagna): bekijk supersnelle ronde

Max Verstappen 1e in vrije training 3 (GP Emilia-Romagna): bekijk supersnelle ronde

Max Verstappen heeft zaterdagmiddag goede zaken gedaan voor de grand prix van Emilia-Romagna. In de derde vrije training kwam de Formule 1-coureur als snelste over de streep. Gisteren viel de Red Bull-auto van Verstappen nog stil om mechanische redenen, maar zaterdag nam hij revanche. Zo is in beelden te zien hoe hij als eerste onder de 1.15 duikt op een gebruikte set.

Bekijk de supersnelle ronde van Verstappen uit de derde vrije training van de grand prix van Emilia-Romagna in de video van Ziggo Sport hieronder.

De Formule 1 GP van Emilia-Romagna is zondag 18 april om 15.00 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 16 april zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien bij Ziggo. De hoogtepunten verschijnen op Gids.tv. Bekijk hier alles van de Formule 1.

<em>Max Verstappen</em> 1e in vrije training 3 (GP Emilia-Romagna): bekijk supersnelle ronde Max Verstappen heeft zaterdagmiddag goede zaken gedaan voor de grand prix van Emilia-Romagna. In de derde vrije training kwam de Formule 1-coureur als snelste over de streep. Gisteren viel de Red Bull-auto van Verstappen nog stil om mechanische redenen, maar zaterdag nam hij revanche. Zo is in beelden te zien hoe hij als eerste onder de 1.15 duikt op een gebruikte set. Bekijk de supersnelle ronde van Verstappen uit de derde vrije training van de grand prix van Emilia-Romagna in de video van Ziggo Sport hieronder. De Formule 1 GP van Emilia-Romagna is zondag 18 april om 15.00 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 16 april zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien bij Ziggo. De hoogtepunten verschijnen op Gids.tv. Bekijk hier alles van de Formule 1. Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Emilia-Romagna Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP van Emilia-Romagna Bekijk deze video »
Formule 1 :
Max Verstappen 1e in vrije training 3 (GP Emilia-Romagna): bekijk supersnelle ronde


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Max Verstappen 1e in vrije training 3 (GP Emilia-Romagna): bekijk supersnelle ronde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV