Nieuw Zeer: homostel niet gediend van hulp na geweld: ‘Stop met framen!’

Nieuw Zeer: homostel niet gediend van hulp na geweld: ‘Stop met framen!’

In Nieuw Zeer is een homostel slachtoffer geworden van geweld. Een vrouw doet haar best om te helpen, maar na bijna elke uitspraak en aanname worden deze heren woest. “Ken je hun kant van het verhaal? Ken je hun drijfveren, heb je enig idee waarom ze dit doen? Oordeel dan niet!” Ze moet volgens de mannen ook vooral stoppen met framen.

Bekijk het fragment van de nieuwe aflevering van Nieuw Zeer in de video hieronder.

Nieuw Zeer is elke zondag om 22.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Nieuw Zeer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nieuw Zeer</em>: homostel niet gediend van hulp na geweld: ‘Stop met framen!’ In Nieuw Zeer is een homostel slachtoffer geworden van geweld. Een vrouw doet haar best om te helpen, maar na bijna elke uitspraak en aanname worden deze heren woest. “Ken je hun kant van het verhaal? Ken je hun drijfveren, heb je enig idee waarom ze dit doen? Oordeel dan niet!” Ze moet volgens de mannen ook vooral stoppen met framen. Bekijk het fragment van de nieuwe aflevering van Nieuw Zeer in de video hieronder. Nieuw Zeer is elke zondag om 22.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Nieuw Zeer terugkijken bij Gids.tv. Hilarische scène nieuw seizoen Nieuw Zeer: ‘Énig dat geluid van die moskee’ Bekijk deze video » Nieuw Zeer: jonge dochter heeft afspraak met een man na TikTok-video in bikini Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw Zeer: homostel niet gediend van hulp na geweld: ‘Stop met framen!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier