Samenvatting vrije training 3 Formule 1 GP van Emilia-Romagna

Samenvatting vrije training 3 Formule 1 GP van Emilia-Romagna

Zaterdag werd ter voorbereiding op de Formule 1 Grand Prix van Emilia-Romagna de derde vrije training gereden. Voor Max Verstappen verliep deze training uitermate goed, hij zette de eerste tijd neer.

Lees verder onder de video.

Samenvatting <em>vrije training 3</em> Formule 1 GP van Emilia-Romagna Zaterdag werd ter voorbereiding op de Formule 1 Grand Prix van Emilia-Romagna de derde vrije training gereden. Voor Max Verstappen verliep deze training uitermate goed, hij zette de eerste tijd neer. Lees verder onder de video. Max Verstappen oppermachtigVerstappen was met zijn Red Bull-wagen in tegenstelling tot gisteren flink aan het doortrappen. Gister viel de auto van de Nederlander stil en moest daarom noodgedwongen de training verlaten, vandaag zette Max de snelste tijd neer: 1.14.958. De Engelsman Lando Norris zette een knappe tweede tijd neer en 7-voudig wereldkampioen Lewis Hamilton reed plek drie binnen. Bekijk de samenvatting va vrije training 3 van de Formule 1 GP van Emilia-Romagna hierboven in de video van Ziggo Sport. De Formule 1 GP van Emilia-Romagna is zondag 18 april om 15.00 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 16 april zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien bij Ziggo. De hoogtepunten verschijnen op Gids.tv. Bekijk hier alles van de Formule 1. Auto Max Verstappen valt stil in vrije training 2: ‘Something broke’ (GP Emilia-Romagna) Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Emilia-Romagna Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 3 Formule 1 GP van Emilia-Romagna

Max Verstappen oppermachtig
Verstappen was met zijn Red Bull-wagen in tegenstelling tot gisteren flink aan het doortrappen. Gister viel de auto van de Nederlander stil en moest daarom noodgedwongen de training verlaten, vandaag zette Max de snelste tijd neer: 1.14.958. De Engelsman Lando Norris zette een knappe tweede tijd neer en 7-voudig wereldkampioen Lewis Hamilton reed plek drie binnen.

Bekijk de samenvatting va vrije training 3 van de Formule 1 GP van Emilia-Romagna hierboven in de video van Ziggo Sport.

De Formule 1 GP van Emilia-Romagna is zondag 18 april om 15.00 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 16 april zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien bij Ziggo. De hoogtepunten verschijnen op Gids.tv. Bekijk hier alles van de Formule 1.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 3 Formule 1 GP van Emilia-Romagna of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier