Zien: VOC-replica na zeven maanden weer terug bij Scheepvaartmuseum

Zien: VOC-replica na zeven maanden weer terug bij Scheepvaartmuseum

De replica van het VOC-schip Amsterdam is na zeven maanden van afwezigheid weer terug op zijn oude vertrouwde plek aan de steiger van het Scheepvaartmuseum. De replica onderging een grote reparatie, er was namelijk sprake van een heus lek in het schip. Het opgeknapte schip kan nu weer jaren schitteren in Amsterdam, als de duiven maar uit de buurt blijven.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Zien: <em>VOC-replica</em> na zeven maanden weer terug bij <em>Scheepvaartmuseum</em> De replica van het VOC-schip Amsterdam is na zeven maanden van afwezigheid weer terug op zijn oude vertrouwde plek aan de steiger van het Scheepvaartmuseum. De replica onderging een grote reparatie, er was namelijk sprake van een heus lek in het schip. Het opgeknapte schip kan nu weer jaren schitteren in Amsterdam, als de duiven maar uit de buurt blijven. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Zien: Renovatie VOC-schip Amsterdam bijna klaar (video) Bekijk deze video » Jinek gemist? Ronald de Boer deed bizarre ontdekkingen in Verborgen verleden Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: VOC-replica na zeven maanden weer terug bij Scheepvaartmuseum


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: VOC-replica na zeven maanden weer terug bij Scheepvaartmuseum of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier