Zien: prins Philip wordt met speciaal aangepaste Land Rover binnengereden

Zien: prins Philip wordt met speciaal aangepaste Land Rover binnengereden

De begrafenis van prins Philip die zaterdag plaatsvindt in de St George's Chapel op Windsor Castle is van start gegaan. Terwijl er muziek klinkt door de militaire band, wordt de prins met een Land Rover die fungeert als lijkwagen, naar binnen gereden.

Zien: <em>prins Philip</em> wordt met speciaal aangepaste <em>Land Rover</em> binnengereden De begrafenis van prins Philip die zaterdag plaatsvindt in de St George's Chapel op Windsor Castle is van start gegaan. Terwijl er muziek klinkt door de militaire band, wordt de prins met een Land Rover die fungeert als lijkwagen, naar binnen gereden. Land RoverPrins Philip heeft de muziek die de militaire band ten gehore brengt, zelf uitgekozen. Dit zijn onder andere Jeruzalem en Elgar's Nimrod. Ook hielp prins Philip bij het ontwerpen van de Land Rover die is omgebouwd tot lijkwagen. Bekijk ook Prins Charles over vader Philip: "Een liefdevolle vader" (video) Bekijk deze video » Prins Charles over overlijden prins Philip: ''We missen onze lieve papa'' Bekijk deze video » LIVE: drukte bij Windsor Castle vanwege begrafenis Prins Philip Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: prins Philip wordt met speciaal aangepaste Land Rover binnengereden

Land Rover
Prins Philip heeft de muziek die de militaire band ten gehore brengt, zelf uitgekozen. Dit zijn onder andere Jeruzalem en Elgar's Nimrod. Ook hielp prins Philip bij het ontwerpen van de Land Rover die is omgebouwd tot lijkwagen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: prins Philip wordt met speciaal aangepaste Land Rover binnengereden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier