Prem loopt boos weg bij auditie PowNed: "Fuck you Rutger Castricum!"

Prem loopt boos weg bij auditie PowNed: "Fuck you Rutger Castricum!"

Prem is niet blij met de auditie die hij moet doen voor PowNed: "Je laat me hier komen voor een kut quiz voor 10.000 euro." Hij voelt zich genaaid door de zender en is dan ook niet van plan om te blijven. Prem loopt boos weg: "Fuck you Rutger Castricum!"

Bekijk de video van PowNed hieronder.

<em>Prem</em> loopt boos weg bij <em>auditie</em> <em>PowNed</em>: &quot;Fuck you Rutger Castricum!&quot; Prem is niet blij met de auditie die hij moet doen voor PowNed: "Je laat me hier komen voor een kut quiz voor 10.000 euro." Hij voelt zich genaaid door de zender en is dan ook niet van plan om te blijven. Prem loopt boos weg: "Fuck you Rutger Castricum!" Bekijk de video van PowNed hieronder. Bekijk ook Powned: jongeren verlaten beschonken de kroegen in Utrecht die deuren even openen Bekijk deze video » Henny Huisman's auditie bij Powned loopt uit de hand: 'Opzouten!' Bekijk deze video »
Amusement :
Prem loopt boos weg bij auditie PowNed: "Fuck you Rutger Castricum!"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Prem loopt boos weg bij auditie PowNed: "Fuck you Rutger Castricum!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier