Video: horecaondernemers woedend over betalen voor sneltesten

Video: horecaondernemers woedend over betalen voor sneltesten

Er heerst woede onder de horecaondernemers in ons land. Demissionair coronaminister Hugo de Jonge is van plan om toegangstesten in te zetten om de horeca weer te heropenen. Hier moet de consument zelf voor gaan betalen. Ondernemers zijn bang dat bezoekers om deze reden niet zo snel een kopje koffie meer komen drinken bij de lokale kroegen. Horecaondernemer Frank Loois reageert: "Ik kan me bijna niet voorstellen wie dit bedacht heeft of hoe dit bedacht is."

Bekijk de video van Radio 1 hieronder.

Video: <em>horecaondernemers</em> woedend over betalen voor <em>sneltesten</em> Er heerst woede onder de horecaondernemers in ons land. Demissionair coronaminister Hugo de Jonge is van plan om toegangstesten in te zetten om de horeca weer te heropenen. Hier moet de consument zelf voor gaan betalen. Ondernemers zijn bang dat bezoekers om deze reden niet zo snel een kopje koffie meer komen drinken bij de lokale kroegen. Horecaondernemer Frank Loois reageert: "Ik kan me bijna niet voorstellen wie dit bedacht heeft of hoe dit bedacht is." Bekijk de video van Radio 1 hieronder. Bekijk ook Horeca weer genaaid en zijn boos: "Wat een grafbende zeg!" (video) Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: horecaondernemers woedend om 538 Oranjefeest in Breda Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: horecaondernemers woedend over betalen voor sneltesten


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: horecaondernemers woedend over betalen voor sneltesten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier