Video: 'Down-poppen' populair in Spanje

Video: 'Down-poppen' populair in Spanje

In Spanje worden ze steeds populairder, poppen met de fysieke kenmerken van het downsyndroom. De familie Mas kocht een van deze poppen voor hun zoontje. Volgens hen draagt dit bij aan de diversiteit. "Het leek ons goed om een andere pop te kopen die we ook normaal vinden", aldus de vader van het gezin.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder.

Video: <em>'Down-poppen'</em> populair in <em>Spanje</em> In Spanje worden ze steeds populairder, poppen met de fysieke kenmerken van het downsyndroom. De familie Mas kocht een van deze poppen voor hun zoontje. Volgens hen draagt dit bij aan de diversiteit. "Het leek ons goed om een andere pop te kopen die we ook normaal vinden", aldus de vader van het gezin. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Bekijk ook Spanje - Oranje Leeuwinnen: 1-0 door Patricia Guijarro Bekijk deze video » Spaanse Netflix-serie Élite onthult releasedatum seizoen 4: bekijk de teaser Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: 'Down-poppen' populair in Spanje


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: 'Down-poppen' populair in Spanje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier