Hoge Bomen: Robert ten Brink zingend achter het keyboard!

Hoge Bomen: Robert ten Brink zingend achter het keyboard!

In een nieuwe aflevering van Hoge Bomen krijgen we een hele andere kant te zien van Robert ten Brink. Hij neemt plaats achter het keybord en zingt een stukje mee met de band. Zeg, dat klink niet gek Robert!

<em>Hoge Bomen</em>: Robert ten Brink <em>zingend</em> achter het keyboard! In een nieuwe aflevering van Hoge Bomen krijgen we een hele andere kant te zien van Robert ten Brink. Hij neemt plaats achter het keybord en zingt een stukje mee met de band. Zeg, dat klink niet gek Robert! Dr. Love is Dr. MusicOnze enige echte Dr. Love blijkt ook nog een moppie te kunnen zingen. Tijdens een aflevering van Hoge Bomen treedt hij weer eens op. Dat gaat volgens Robert zelf niet heel vlekkeloos. "We hebben al veertig jaar niet geoefend", schreeuwt hij door het optreden heen. Hoge Bomen is elke zaterdag rond 21.50 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Hoge Bomen gemist? Tino Martin zingt Alsof je bij me bent voor Gerard Joling Bekijk deze video » Hoge Bomen: Robert ten Brink geeft dochters advies als vader, nooit als Dokter Love Bekijk deze video »

Dr. Love is Dr. Music
Onze enige echte Dr. Love blijkt ook nog een moppie te kunnen zingen. Tijdens een aflevering van Hoge Bomen treedt hij weer eens op. Dat gaat volgens Robert zelf niet heel vlekkeloos. "We hebben al veertig jaar niet geoefend", schreeuwt hij door het optreden heen.

Hoge Bomen is elke zaterdag rond 21.50 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hoge Bomen: Robert ten Brink zingend achter het keyboard! of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier