Video: zondag Amstel Gold Race, maar geen publiek welkom

Video: zondag Amstel Gold Race, maar geen publiek welkom

Zondag kunnen we weer genieten van de Amstel Gold Race na twee jaar geduldig wachten. Helaas is er geen publiek welkom tijdens de race. Ook de omwonenden mogen niet langs de kant van de weg gaan staan als publiek. Toch zijn er altijd liefhebbers die het gaan proberen: "We proberen toch een glimp op te vangen." De organisatie roept echter op om niet naar het parcours te komen.

Bekijk de video van de Telegraaf hieronder.

Video: zondag <em>Amstel Gold Race</em>, maar geen publiek welkom Zondag kunnen we weer genieten van de Amstel Gold Race na twee jaar geduldig wachten. Helaas is er geen publiek welkom tijdens de race. Ook de omwonenden mogen niet langs de kant van de weg gaan staan als publiek. Toch zijn er altijd liefhebbers die het gaan proberen: "We proberen toch een glimp op te vangen." De organisatie roept echter op om niet naar het parcours te komen. Bekijk de video van de Telegraaf hieronder. Bekijk ook Mathieu van der Poel denkt vaal aan Amstel Gold Race: "Zie de hele dag mijzelf" Bekijk deze video » Zien: René Froger en Olcay Gulsen rijden bijzondere Amstel Gold Race Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: zondag Amstel Gold Race, maar geen publiek welkom


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: zondag Amstel Gold Race, maar geen publiek welkom of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier