Video: volkslied door koorzangers tijdens begrafenis prins Philip

Video: volkslied door koorzangers tijdens begrafenis prins Philip

Tijdens de begrafenis van prins Philip is het verdrietig leeg in de kapel. Dit alles door de coronaregels die op dit moment gelden. Toch wordt er een mooi afscheid georganiseerd en ook het volkslied wordt ten gehore gebracht door de de koorzangers.

Bekijk de video van Sky News hieronder.

Video: <em>volkslied</em> door koorzangers tijdens begrafenis <em>prins Philip</em> Tijdens de begrafenis van prins Philip is het verdrietig leeg in de kapel. Dit alles door de coronaregels die op dit moment gelden. Toch wordt er een mooi afscheid georganiseerd en ook het volkslied wordt ten gehore gebracht door de de koorzangers. Bekijk de video van Sky News hieronder. Bekijk ook Zien: Charles en Camilla bezoeken enorme bloemenzee van publiek voor prins Philip Bekijk deze video » Zien: prins Philip wordt met speciaal aangepaste Land Rover binnengereden Bekijk deze video » Video: Queen Elizabeth arriveert bij St George's Chapel Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: volkslied door koorzangers tijdens begrafenis prins Philip


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: volkslied door koorzangers tijdens begrafenis prins Philip of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier