Video: Jeugdtrainers over kleine Bazoer: "Lieve en rustige jongen"

Video: Jeugdtrainers over kleine Bazoer: "Lieve en rustige jongen"

Hij is één van de belangrijkste spelers van Vitesse op dit moment, Riechedly Bazoer. Aankomende zondag (18 april) speelt Vitesse een belangrijke wedstrijd tegen Ajax voor de beker. Een wedstrijd om in topvorm voor te zijn. Hoe gaat het met Bazoer en hoe zien zijn trainers hem van vroeger? Jeffrey Pfoster reageert: "Hele lieve en rustige jongen. Een van de kenmerken waarvan ik zelf dacht van, ik weet niet of die het gaat redden." Dat terwijl de voetballer nu een bepaald imago lijkt te hebben.

Bekijk de video van ESPN hieronder.

Video: <em>Jeugdtrainers</em> over kleine Bazoer: &quot;Lieve en rustige jongen&quot; Hij is één van de belangrijkste spelers van Vitesse op dit moment, Riechedly Bazoer. Aankomende zondag (18 april) speelt Vitesse een belangrijke wedstrijd tegen Ajax voor de beker. Een wedstrijd om in topvorm voor te zijn. Hoe gaat het met Bazoer en hoe zien zijn trainers hem van vroeger? Jeffrey Pfoster reageert: "Hele lieve en rustige jongen. Een van de kenmerken waarvan ik zelf dacht van, ik weet niet of die het gaat redden." Dat terwijl de voetballer nu een bepaald imago lijkt te hebben. Bekijk de video van ESPN hieronder. Bekijk ook Ajax - Vitesse: 1-1 door Riechedly Bazoer Bekijk deze video » Video: doel Riechedly Bazoer: "Terugkeren in Oranje" Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Jeugdtrainers over kleine Bazoer: "Lieve en rustige jongen"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Jeugdtrainers over kleine Bazoer: "Lieve en rustige jongen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier