Bekijk de trailer: Haunted seizoen 3 op 14 mei te zien op Netflix

Bekijk de trailer: Haunted seizoen 3 op 14 mei te zien op Netflix

Haunted is een griezelige horrorserie waarbij de verhalen niks te maken hebben met fictie, maar waargebeurd zijn. We horen in de serie verhalen die vrienden en familie aan elkaar vertellen over de meest gruwelijke gebeurtenissen. In seizoen drie van de serie zal dit niet anders zijn. Een dreigend herenhuis, een demonische kat en een voortdurende melodie, zomaar een greep uit het nieuwe seizoen.

Bekijk de trailer van Haunted seizoen 3 hieronder.

Bekijk de trailer: <em>Haunted</em> seizoen 3 op 14 mei te zien op <em>Netflix</em> Haunted is een griezelige horrorserie waarbij de verhalen niks te maken hebben met fictie, maar waargebeurd zijn. We horen in de serie verhalen die vrienden en familie aan elkaar vertellen over de meest gruwelijke gebeurtenissen. In seizoen drie van de serie zal dit niet anders zijn. Een dreigend herenhuis, een demonische kat en een voortdurende melodie, zomaar een greep uit het nieuwe seizoen. Bekijk de trailer van Haunted seizoen 3 hieronder. Bekijk ook Bekijk trailer The Haunting of Bly Manor (vervolg op The Haunting of Hill House) Bekijk deze video » Bekijk huiveringwekkende scène uit The Haunting of Bly Manor (Netflix) Bekijk deze video » Is The Haunting of Bly Manor een waargebeurd verhaal? (video) Bekijk deze video »
Kijktip :
Bekijk de trailer: Haunted seizoen 3 op 14 mei te zien op Netflix


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer: Haunted seizoen 3 op 14 mei te zien op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier