Bernard Wientjes in Radio 1 over stikstofprobleem: 'Bouw stilleggen is waanzin"

Bernard Wientjes in Radio 1 over stikstofprobleem: 'Bouw stilleggen is waanzin"

Er heerst een stikstofprobleem bij het bouwen van huizen. Dat laat de voorzitter van de Taskforce Bouwagenda, Bernard Wientjes, weten. "Het is waanzin wat we aan het doen zijn. We zijn bezig om de uitstoot van een paar procent stikstof die komt door de bouw te stoppen. Terwijl bijna 50 procent van de stikstof vanuit de land- en tuinbouw komt", aldus Wientjes.

Bekijk de video van Radio 1 hieronder.

Bernard Wientjes in <em>Radio 1</em> over stikstofprobleem: 'Bouw stilleggen is waanzin&quot; Er heerst een stikstofprobleem bij het bouwen van huizen. Dat laat de voorzitter van de Taskforce Bouwagenda, Bernard Wientjes, weten. "Het is waanzin wat we aan het doen zijn. We zijn bezig om de uitstoot van een paar procent stikstof die komt door de bouw te stoppen. Terwijl bijna 50 procent van de stikstof vanuit de land- en tuinbouw komt", aldus Wientjes. Bekijk de video van Radio 1 hieronder. Bekijk ook Partij tegen de Burger: "Meer megastallen, minder Yvon Jaspers" (video) Bekijk deze video » Op1: Caroline van der Plas en Ed Nijpels zijn het niet eens over landbouwbezetting Bekijk deze video »
Nieuws :
Bernard Wientjes in Radio 1 over stikstofprobleem: 'Bouw stilleggen is waanzin"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bernard Wientjes in Radio 1 over stikstofprobleem: 'Bouw stilleggen is waanzin" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier