RTL Boulevard: Prins Philip begraven, Marc van der Linden reageert

RTL Boulevard: Prins Philip begraven, Marc van der Linden reageert

Na acht dragen van rouw is Prins Philip zaterdag begraven in de St. George's Chapel op Windsor Castle. Marc van der Linden reageert op de bijzondere dag: "Dit is een man die we niet meer gaan meemaken. Het was een vrolijke man, maar kon ook heel erg nors uit de hoek komen."

<em>RTL Boulevard</em>: Prins Philip begraven, Marc van der Linden reageert Na acht dragen van rouw is Prins Philip zaterdag begraven in de St. George's Chapel op Windsor Castle. Marc van der Linden reageert op de bijzondere dag: "Dit is een man die we niet meer gaan meemaken. Het was een vrolijke man, maar kon ook heel erg nors uit de hoek komen." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Video: Queen Elizabeth arriveert bij St George's Chapel Bekijk deze video » Video: volkslied door koorzangers tijdens begrafenis prins Philip Bekijk deze video »
Royals :
RTL Boulevard: Prins Philip begraven, Marc van der Linden reageert

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Prins Philip begraven, Marc van der Linden reageert of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier