Zien: Hoe ging het tussen Harry en William op de begrafenis van Prins Philip?

Zien: Hoe ging het tussen Harry en William op de begrafenis van Prins Philip?

Alhoewel het zaterdag uiteraard vooral ging om het afscheid van Prins Philip op Windsor Castle, kom je er bij de Britse (en Nederlandse) roddelpers niet omheen: William en Harry.

Zien: Hoe ging het tussen Harry en William op de begrafenis van Prins Philip? Alhoewel het zaterdag uiteraard vooral ging om het afscheid van Prins Philip op Windsor Castle, kom je er bij de Britse (en Nederlandse) roddelpers niet omheen: William en Harry. De kleinzonen van Philip en Koningin Elizabeth waren voor het eerst sinds lange tijd weer in elkaars gezelschap. Eerst gescheiden en uiteindelijk toch gezamelijk. "We moeten het natuurlijk een beetje aflezen", stelt Marc van der Linden. Lees verder onder de video's Zien: prins Philip wordt met speciaal aangepaste Land Rover binnengereden Bekijk deze video » RTL Boulevard: Prins Philip begraven, Marc van der Linden reageert Bekijk deze video » Pater familiasDuidelijker is het dat Philip tot op het einde een belangrijke rol gespeeld heeft in het warm houden van de banden: "Hij was een duidelijke pater familias. Eerst al met Diana, later met zijn kleinzoons." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Video: Queen Elizabeth arriveert bij St George's Chapel Bekijk deze video » Video: volkslied door koorzangers tijdens begrafenis prins Philip Bekijk deze video »
Royals :
Zien: Hoe ging het tussen Harry en William op de begrafenis van Prins Philip?

De kleinzonen van Philip en Koningin Elizabeth waren voor het eerst sinds lange tijd weer in elkaars gezelschap. Eerst gescheiden en uiteindelijk toch gezamelijk. "We moeten het natuurlijk een beetje aflezen", stelt Marc van der Linden.

Lees verder onder de video's

Pater familias
Duidelijker is het dat Philip tot op het einde een belangrijke rol gespeeld heeft in het warm houden van de banden: "Hij was een duidelijke pater familias. Eerst al met Diana, later met zijn kleinzoons."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Hoe ging het tussen Harry en William op de begrafenis van Prins Philip? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier