Kritiek op KNVB-plan om spelers te vaccineren: "Het is niet goed te praten"

Kritiek op KNVB-plan om spelers te vaccineren: "Het is niet goed te praten"

Als het aan de voetbalbond KNVB ligt, worden de spelers voor het EK voetbal gevaccineerd voor het coronavirus. Zo zegt Fatima Morela de Melo bij RTL Boulevard: "Het beleid is er op gestoelt dat kwetsbaren en zorgmedewerkers gevaccineerd moeten worden. Het is heel vreemd dat je daar voetballers tussenlaat."

Kritiek op <em>KNVB</em>-plan om spelers te vaccineren: &quot;Het is niet goed te praten&quot; Als het aan de voetbalbond KNVB ligt, worden de spelers voor het EK voetbal gevaccineerd voor het coronavirus. Zo zegt Fatima Morela de Melo bij RTL Boulevard: "Het beleid is er op gestoelt dat kwetsbaren en zorgmedewerkers gevaccineerd moeten worden. Het is heel vreemd dat je daar voetballers tussenlaat." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Jinek gemist? ‘15.000 man publiek bij EK Voetbal is realistisch scenario’ Bekijk deze video » Chris Woerts in Veronica Inside: "EK Voetbal zonder publiek is geen optie" Bekijk deze video »
Sport :
Kritiek op KNVB-plan om spelers te vaccineren: "Het is niet goed te praten"

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kritiek op KNVB-plan om spelers te vaccineren: "Het is niet goed te praten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier