Edsilia Rombley over Showcolade: "Ik begreep er niks van"

Edsilia Rombley over Showcolade: "Ik begreep er niks van"

Je hebt van die programma's die wat vreemd in de oren klinken. In het nieuwe programma Showcolade moeten twee panels raden wat er in de studio echt van chocola is en wat niet. Presentatrice Edsilia Rombley moest zelf ook eventjes wennen aan het Japanse format, maar is inmiddels helemaal om: "Ik begreep er eerst helemaal niks van!"

Edsilia Rombley over <em>Showcolade</em>: &quot;Ik begreep er niks van&quot; Je hebt van die programma's die wat vreemd in de oren klinken. In het nieuwe programma Showcolade moeten twee panels raden wat er in de studio echt van chocola is en wat niet. Presentatrice Edsilia Rombley moest zelf ook eventjes wennen aan het Japanse format, maar is inmiddels helemaal om: "Ik begreep er eerst helemaal niks van!" Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Showcolade is vanaf zondag 18 april elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de uitzendingen van Showcolade terugkijken op Gids.tv.
TV :
Edsilia Rombley over Showcolade: "Ik begreep er niks van"

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Showcolade is vanaf zondag 18 april elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de uitzendingen van Showcolade terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Edsilia Rombley over Showcolade: "Ik begreep er niks van" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier