Kijken: de hoogtepunten van de uitvaart van Prins Philip in Windsor

Kijken: de hoogtepunten van de uitvaart van Prins Philip in Windsor

Zaterdagmiddag is Prins Philip op een prachtige manier herdacht en bijgezet op het familiegraf. Bekijk hieronder de hoogtepunten in de video van NU.nl.

Kijken: de hoogtepunten van de uitvaart van <em>Prins Philip</em> in Windsor Zaterdagmiddag is Prins Philip op een prachtige manier herdacht en bijgezet op het familiegraf. Bekijk hieronder de hoogtepunten in de video van NU.nl. Philip wilde de processie sober houden en daarom bleef het bij een koninklijke processie en een kleine, intieme ceremonie in de Sint-George-kapel van Windsor Castle. De tekst gaat verder na deze video's Zien: Charles en Camilla bezoeken enorme bloemenzee van publiek voor prins Philip Bekijk deze video » Zien: prins Philip wordt met speciaal aangepaste Land Rover binnengereden Bekijk deze video » Video: Queen Elizabeth arriveert bij St George's Chapel Bekijk deze video » Video: volkslied door koorzangers tijdens begrafenis prins Philip Bekijk deze video » De echtgenoot van koningin Elizabeth overleed op 9 april op 99-jarige leeftijd. Elizabeth zat daarom lange tijd alleen in de kerk. Bekijk de video van NU.nl hierboven. Bekijk ook RTL Boulevard: Prins Philip begraven, Marc van der Linden reageert Bekijk deze video » Zien: Hoe ging het tussen Harry en William op de begrafenis van Prins Philip? Bekijk deze video »
Royals :
Kijken: de hoogtepunten van de uitvaart van Prins Philip in Windsor

Philip wilde de processie sober houden en daarom bleef het bij een koninklijke processie en een kleine, intieme ceremonie in de Sint-George-kapel van Windsor Castle.

De tekst gaat verder na deze video's

De echtgenoot van koningin Elizabeth overleed op 9 april op 99-jarige leeftijd. Elizabeth zat daarom lange tijd alleen in de kerk.

Bekijk de video van NU.nl hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijken: de hoogtepunten van de uitvaart van Prins Philip in Windsor of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier