Even tot Hier gemist? Van der Laan & Woe zingen 'Op Fietse' (video)

Even tot Hier gemist? Van der Laan & Woe zingen 'Op Fietse' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 17 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even tot Hier</em> gemist? Van der Laan &amp; Woe zingen 'Op Fietse' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 17 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. De ouderen scheuren regelmatig met de elektrische fiets over de weg, tot ergenis van de heren Van der Laan en Woe. 'Op Fietse' is het liedje wat ze zingen. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even tot Hier gemist? Van der Laan & Woe zingen 'Op Fietse' (video)

De ouderen scheuren regelmatig met de elektrische fiets over de weg, tot ergenis van de heren Van der Laan en Woe. 'Op Fietse' is het liedje wat ze zingen.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Even tot Hier gemist? Van der Laan & Woe zingen 'Op Fietse' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier