Even Tot Hier gemist? Hier is zelftest wél voor bedoeld

Even Tot Hier gemist? Hier is zelftest wél voor bedoeld

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 17 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even Tot Hier</em> gemist? Hier is zelftest wél voor bedoeld Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 17 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Sinds enkele weken zijn er corona zelftests beschikbaar bij drogisterijen en apotheken. Maar waar kun je deze zelftest eigenlijk voor gebruiken? Jeroen Woe en Niels van der Laan schreven er voor Even Tot Hier een liedje over. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Even Tot Hier gemist? Hier is zelftest wél voor bedoeld

Sinds enkele weken zijn er corona zelftests beschikbaar bij drogisterijen en apotheken. Maar waar kun je deze zelftest eigenlijk voor gebruiken? Jeroen Woe en Niels van der Laan schreven er voor Even Tot Hier een liedje over.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Even Tot Hier gemist? Hier is zelftest wél voor bedoeld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier