Even Tot Hier gemist? Van der Laan & Woe introduceren 'Tinderen voor kinderen'

Even Tot Hier gemist? Van der Laan & Woe introduceren 'Tinderen voor kinderen'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 17 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even Tot Hier</em> gemist? Van der Laan &amp; Woe introduceren 'Tinderen voor kinderen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 17 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Normaal gesproken zien kinderen hun vriendjes en vriendinnetjes dagelijks, maar door de coronacrisis is het leven een stuk eenzamer. Jeroen Woe en Niels van der Laan verrassen Rosa en haar moeder daarom met een leuk tripje naar Madurodam. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Even Tot Hier gemist? Van der Laan & Woe introduceren 'Tinderen voor kinderen'

Normaal gesproken zien kinderen hun vriendjes en vriendinnetjes dagelijks, maar door de coronacrisis is het leven een stuk eenzamer. Jeroen Woe en Niels van der Laan verrassen Rosa en haar moeder daarom met een leuk tripje naar Madurodam.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Even Tot Hier gemist? Van der Laan & Woe introduceren 'Tinderen voor kinderen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier