NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending Liveverslag van het laatste deel van de vrouwenwedstrijd van de Amstel Gold Race, de enige wielerklassieker op Nederlandse bodem. FavorietenBij de vrouwen komt de Poolse winnares van 2019 (vorig jaar was er geen editie) Kasia Niewiadoma aan de start, naast Nederlandse toppers als Anna van der Breggen, Marianne Vos en Chantal van den Broek-Blaak. CommentaarHet commentaar bij de beelden komt van Roxane Knetemann en Danny Nelissen. IJzersterke Anna van der Breggen wint WK wielrennen op de weg (video) Bekijk deze video » Samenvatting WK wielrennen voor vrouwen, met winst Anna van der Breggen Bekijk deze video » Samenvatting Waalse Pijl voor vrouwen met winst Anna van der Breggen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Liveverslag van het laatste deel van de vrouwenwedstrijd van de Amstel Gold Race, de enige wielerklassieker op Nederlandse bodem.

Favorieten
Bij de vrouwen komt de Poolse winnares van 2019 (vorig jaar was er geen editie) Kasia Niewiadoma aan de start, naast Nederlandse toppers als Anna van der Breggen, Marianne Vos en Chantal van den Broek-Blaak.

Commentaar
Het commentaar bij de beelden komt van Roxane Knetemann en Danny Nelissen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Studio Sport

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier