NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending Liveverslag van van de mannenwedstrijd van de Amstel Gold Race, de enige wielerklassieker op Nederlandse bodem. De finish wordt rond 17.30 uur verwacht. FavorietenJumbo Visma vaardigt met Primoz Roglic en Wout van Aert twee topfavorieten af, die het opnemen tegen onder anderen wereldkampioen Julian Alaphilippe. De winnaar van de vorige editie, Mathieu van der Poel, is er niet bij. CommentaarHet commentaar is van Herbert Dijkstra en Maarten Ducrot. Joris van den Berg volgt de koers vanaf de motor. Mathieu van der Poel wint Amstel Gold Race 2019 (bekijk laatste kilometers hier) Bekijk deze video » Amstel Gold Race 2019: De knotsgekke laatste kilometers van de koers Bekijk deze video » Herman van der Zandt over de winst van Mathieu van der Poel Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Liveverslag van van de mannenwedstrijd van de Amstel Gold Race, de enige wielerklassieker op Nederlandse bodem. De finish wordt rond 17.30 uur verwacht.

Favorieten
Jumbo Visma vaardigt met Primoz Roglic en Wout van Aert twee topfavorieten af, die het opnemen tegen onder anderen wereldkampioen Julian Alaphilippe. De winnaar van de vorige editie, Mathieu van der Poel, is er niet bij.

Commentaar
Het commentaar is van Herbert Dijkstra en Maarten Ducrot. Joris van den Berg volgt de koers vanaf de motor.

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Studio Sport

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier