Eerste uitzending Showcolade gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste uitzending Showcolade gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste uitzending Showcolade gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Showcolade start 18 april bij NPO 1: raden Veldhuis & Kemper objecten van chocolade? Bekijk deze video » Edsilia Rombley over Showcolade: "Ik begreep er niks van" Bekijk deze video » Showcolade: is de laars, vetbol, vogelhuisje of vaas van chocolade gemaakt? Bekijk deze video » In de nieuwe spelshow Showcolade komen BN'ers erachter of de voorwerpen die voorbijkomen echt zijn of een creatie van chocolade blijken. Daarvoor moeten ze hun tanden erin zetten. Elke zondag om 20:25 uur op NPO 1. TeamcaptainsShowcolade draait om de ambacht en chocoladekunst. Onder leiding van Edsilia Rombley proberen teamcaptains Richard Kemper en Remco Veldhuis, samen met hun teamgenoten, te achterhalen welke voorwerpen in de studio van chocola zijn gemaakt. EetbaarHet programma is geïnspireerd op video’s die rondgaan van objecten die op het eerste oog niet van echt te onderscheiden zijn, maar eetbaar blijken te zijn. Drie patissiers maken van voorwerpen zoals speelgoed, keukengerei en zelfs meubelstukken, helemaal van chocola. HapIn de aflevering doen Irene Moors, Berget Lewis, André Dongelmans en Carrie ten Napel mee. Wie durft er zonder enige twijfel een hap te nemen van een kinderlaarsje of plakbandhouder? En wie zet zijn of haar tanden in een ornament en een sigaar? Wat te doen met je overgebleven paaseieren? Miljuschka Witzenhausen geeft tips in RTL Boulevard Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de nieuwe spelshow Showcolade komen BN'ers erachter of de voorwerpen die voorbijkomen echt zijn of een creatie van chocolade blijken. Daarvoor moeten ze hun tanden erin zetten. Elke zondag om 20:25 uur op NPO 1.

Teamcaptains
Showcolade draait om de ambacht en chocoladekunst. Onder leiding van Edsilia Rombley proberen teamcaptains Richard Kemper en Remco Veldhuis, samen met hun teamgenoten, te achterhalen welke voorwerpen in de studio van chocola zijn gemaakt.

Eetbaar
Het programma is geïnspireerd op video’s die rondgaan van objecten die op het eerste oog niet van echt te onderscheiden zijn, maar eetbaar blijken te zijn. Drie patissiers maken van voorwerpen zoals speelgoed, keukengerei en zelfs meubelstukken, helemaal van chocola.

Hap
In de aflevering doen Irene Moors, Berget Lewis, André Dongelmans en Carrie ten Napel mee. Wie durft er zonder enige twijfel een hap te nemen van een kinderlaarsje of plakbandhouder? En wie zet zijn of haar tanden in een ornament en een sigaar?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Showcolade

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste uitzending Showcolade gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier