Brommer op zee gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Brommer op zee gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Brommer op zee gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe Nederland-Vlaamse boekenprogramma Brommer op zee interviewen Wilfried de Jong en de Vlaamse Ruth Joos elke week schrijvers en dichters over hun werk. Elke zondag rond 19:20 uur op NPO 2. LevenIn de eerste aflevering vertelt de Vlaamse acteur, regisseur en auteur Josse De Pauw over zijn tweede boek, 'In open veld', dat hij ruim twintig jaar na het monumentale 'Werk' schreef. Aan de vooravond van zijn 70e verjaardag blikt hij terug op het begin, maar is zijn leven nou eigenlijk al begonnen? BravoureOok te gast is Sofie Lakmaker, de auteur van De geschiedenis van mijn seksualiteit, een coming-of-age-roman vol bravoure over gender, relaties en seks, maar ook over eenzaamheid en verlies. Een gesprek met haar én haar lezers. SchrijfhokIn het schrijfhok ontmoet Wilfried de Jong iedere week een andere schrijver. De Jong schrijft een boodschap aan de gast die vervolgens tijdens de uitzending iets terugschrijft. Met deze week Nelleke Noordervliet. De Vooravond gemist? Wilfried de Jong over 'Brommer op Zee' Bekijk deze video » Ruth Joos vertelt over bijzondere zinnen in boeken in De Vooravond Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe Nederland-Vlaamse boekenprogramma Brommer op zee interviewen Wilfried de Jong en de Vlaamse Ruth Joos elke week schrijvers en dichters over hun werk. Elke zondag rond 19:20 uur op NPO 2.

Leven
In de eerste aflevering vertelt de Vlaamse acteur, regisseur en auteur Josse De Pauw over zijn tweede boek, 'In open veld', dat hij ruim twintig jaar na het monumentale 'Werk' schreef. Aan de vooravond van zijn 70e verjaardag blikt hij terug op het begin, maar is zijn leven nou eigenlijk al begonnen?

Bravoure
Ook te gast is Sofie Lakmaker, de auteur van De geschiedenis van mijn seksualiteit, een coming-of-age-roman vol bravoure over gender, relaties en seks, maar ook over eenzaamheid en verlies. Een gesprek met haar én haar lezers.

Schrijfhok
In het schrijfhok ontmoet Wilfried de Jong iedere week een andere schrijver. De Jong schrijft een boodschap aan de gast die vervolgens tijdens de uitzending iets terugschrijft. Met deze week Nelleke Noordervliet.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Brommer op zee gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier